dijous, 7 de maig del 2009

escampar la boira

últimament m'he tornat a aficionar a mirar els canals de música, i l'altre dia vaig veure un vídeo dels Pixies, que em va fer pensar en els Breeders, i que deu fer un any que els vaig veure al Summercase. Ja falta menys per l'estiu. I per escampar i fer baixar la boira, que avui ja no és dintre meu, doncs música. I un vídeo on una bola gira i gira, i dóna voltes i voltes, però jo no n'hi donaré més.

apa me'n vaig a treballar una estona





6 comentaris:

Assumpta ha dit...

A vegades us llegeixo als blogaires de la "banda jove" dels meus blogs preferits i no puc evitar somriure :-))

Acabo de confessar més avall que en ma vida havia sentit anomenar "Cycle" (tot i que la cançó no em va pas desagradar) i ara no em queda més remei que admetre que no sé pas qui són ni els "Pixies" (sé qui són Pixie & Dixie, això si) ni els Breeders... i que això de "Summercase" doncs sí, em sona però tampoc massa jejeje

Ara els escolto (sóc al despatx, així que m'ho poso de música de fons... espero que sigui bona jajaja que el jefe em renyarà si no)

Striper ha dit...

Jo també necesito tot sovint escampar la boira.

Carme Rosanas ha dit...

Escampar la boira està bé!

robadestiu ha dit...

ASSUMPTA: són boníssimes les dues! Si les has pogut escoltar la dels Pixies potser et sona i tot. Jo tb vaig descobrint música pels blocs, o descobrint autors de músiques que m'agradaven però no sabia de qui eren. Per exemple la de Chopin que vas posar no fa gaire, em va encantar! Petonets :-)***


STRIPER: em sembla que tots ho necessitem de tant en tant...

CARME: i tant, ja que no sempre podem evitar que arribi, si més no, poder escampar-la una mica. A mi, ahir em semblava massa boirós el bloc amb la boira només entrar, així que la qüestió era fer-la baixar una mica. Si la boira és baixa, si més no podem mirar per damunt. Una abraçada :-)

Assumpta ha dit...

Si que les vaig escoltar les dues, i tant!! I no em van pas desagradar, no... ara bé... ai, allò que es diu "reconèixer", doncs... :-)))

estrip ha dit...

a mi em sona molt la de cannonball, l'he escoltada altres cops, però no sabia de qui era.
Ara l'altre, tot i que els Pixies son coneguts, no m'hi havia aturat mai.