dissabte, 3 de gener del 2009

bloc-ejada

Pateixo un fort bloc-eig general, pq no només no em surt cap escrit per fer un post, sinó que em costa també comentar.

No he trobat cap manual d'instruccions o d'ajuda per a casos com el meu.

De totes formes, potser fer un post explicant-ho ja desbloqueja una mica.

A veure.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Jo et deixo un peto per si et desbloqueixa una mica.

Núr ha dit...

El millor remei que jo et proposo és passejar una mica pels blocs que més t'estimes i llegir els comentaris dels altres, o els posts antics, encara que ja els hagis llegit. Al cap de poc t'animaràs a comentar. A mi em funciona! Sobretot quan els posts dels altres són divertits, perquè d'alguna manera se't fica aquesta alegria dins i et fa sentir que el bloc-eig es desfà un xic!

Petonets, preciosa! :)

Sergi ha dit...

Mira, és una bona solució aquesta que proposa la Núr. Tu passeja, i si no et ve res per comentar, doncs no comentes, però segur que si llegeixes coses interessants, voldràs dir-hi la teva, i potser, qui sap, et vindrà alguna idea per escriure posts ben interessants.

estrip ha dit...

potser cal un altre dia de tumbones o imaginar un altre viatge.

Assumpta ha dit...

Xiqueta, si estas blog-quejada (jejeje jo sóc de la "G" i no de la "C") doncs passa un dia més al post anterior a aquest i tapa't amb la manteta, va, que posarem musiqueta... algú vol un te calentó ara que refresca? :-))

No hi has de patir per això... la inspiració vindrà quan vindrà :-))

Smuaaaaaaaaaaaaaaaaac

Anònim ha dit...

No pateixis més del normal, això ens acostuma a passar crec jo, perquè a mi em passa... i no saps què dir ni què escriure i no et surt res... i ni tan sols vers als altres... però un dia ho intentes i mica en mcia et va sortint, gràcies per avisar-nos...

Carme Rosanas ha dit...

Passeja, bonica, passeja, pels blocs i pel món.

Jo aqeusts dies tinc una connexió que se'm desconnecta a cad a moment i que em fa perdre dotzenes de comentaris, i malgrat tot passejo, perquè m'agrad a estar entre vosaltres.

A veure si tinc sort! i aquest arriba...

Una abraçda ben forta, especial contr a bloc-ejos...