dimecres, 22 d’abril del 2009

la carta que em va portar el vent...

Ahir al vespre, quan es començava a pondre el sol, el cel es va tenyir de lila. Vaig sortir fora per veure'l millor, mentre passejava pel camp de lavanda que hi ha al davant de casa.

Mica en mica, l'olor de lavanda es va anar fent més intens. Això volia dir que l'aire bufava amb més força i el moviment de les flors n'escampava el seu aroma.

I de sobte, una ventada em va portar un sobre fins les meves mans...

... el cel lila, el perfum de lavanda, i el vent... una carta dins un sobre que no porta ni adreça ni remitent, només una petita brúixola que apunta cap a l'est, i que t'arriba dirèctament a les mans, només podia ser de...

el vaig obrir corrents, i efectívament, era una carta de la bruixoleta dient que venia a estar-se uns dies per aquí. I que s'havia posat en contacte amb l'Elevanda, i que ella també vindria.

Em va fer il.lusió pensar en el retrobament. Vaig entrar a endreçar les habitacions. A la de la bruixoleta, encara hi ha la bossa plena de llibres que va deixar fa gairebé un any... potser li vindria de gust donar-los un cop d'ull.
I aquest matí, me l'he passat contenta preparant-ho tot perquè en qualsevol moment, arribaran.
Des d'ahir a la nit, sembla que en aquesta caseta d'estiu, comença a fer més calor...


9 comentaris:

estrip ha dit...

quina bona olor, segur que hi estaran com a casa.

Anònim ha dit...

I és que ara és el moment de què hi faci més calor i s'ompli de color, que bé que vingui l'elevanda!

Assumpta ha dit...

Ja veig que has pintat les parets de la caseta jejeje què bé que queden!! :-))

Què bé que torni l'Elevanda!!! :-))

Striper ha dit...

Un post ple de perfum!!!1

Carme Rosanas ha dit...

M'agrada l'olor...

Canvi de casa, canvi d e color i tot ben perfumat. Estem impacients pels retrobaments.

Sergi ha dit...

Aquesta la Bruixoleta és bona xiqueta. Segur que plegades passareu molt bones estones, i amb l'Elevanda també, és clar. Quina alegria la retrobada, ja ens explicaràs, i també pots deixar-li escriure alguna cosa a ella aquí, no?

robadestiu ha dit...

ESTRIP: les olors que surten dels posts, són d'aquelles que només les persones més sensibles poden sentir :-) I què bé sentir-se com a casa!

CESC: la calor és perfecta per a la roba d'estiu! L'Elevanda sempre està molt contenta quan et troba per aquí :-))

ASSUMPTA: sí, la primavera ho omple tot de colors nous, i sempre porta canvis. A l'Elevanda també li farà molta il.lusió trobar-t'hi a tu! :-****

STRIPER: perfum de lavanda... és boníssim i a més, relaxa molt! :-))

CARME: les olors, els colors, també és un bon retrobament amb la primavera i un clima més càlid, que a mi m'encanta. I un canvi de roba que tu ja vas intuir :-)Petonets!

XEXU: estar en una caseta d'estiu, sempre ho relaciono amb vacances i bones estones. I la bona companyia, el millor, també serà motiu d'alegria rebre les vostres visites! Estic segura que fins i tot l'Elevanda escriurà alguna coseta! :-))

iruna ha dit...

noia...

una bona ventada, amb olor i colors agradables. ahir, el rosa de la bruixoleta, i avui este lila tan suau.

entre tu, la bruixoleta i la robadestiu, agafant-vos les mans entre les tres, feu-li una abraçada a l'elevanda de part meua i dels esquimals.

bona nit, carinyeta.

robadestiu ha dit...

IRUNA: noia... és que l'Elevanda tb va de la mà... és com una versió de d'Artgagnan i els tres mosqueters, tipo "una en todas y todas en una!" ;-) . Lo vent ha portat la vostra abraçada i us en fa arribar una igual de dolceta als tres. Bona nit :-)***